1269345600480405

Gyakori kérdések

Meghibásodhat a VAM biztonsági rendszer?

Természetesen nem zárhatjuk ki ezt a lehetőséget, de eddig még nem találkoztunk olyan esettel, amikor a rendszerben hiba alakult volna ki. A VAM biztonsági rendszer a neves német TÜV SÜD laboratórium minőségtanúsítványával is rendelkezik.

Mi történik, ha elveszítem a kártyát?

Ha elveszíti a kártyát vagy ellopják, a technikusok átkódolják a rendszert, és új kártyát adunk Önnek.

Mi történik, ha vízbe ejtem a kártyámat?

A leválasztható rész ellenáll az ütéseknek és a víznek. Tehát ha folyadék éri, csak tisztítsa meg és szárítsa ki.

Hol végzik a beszerelést?

Jelenleg Budapesten, Szombathelyen, Nyíregyházán, Makón és Dombóváron végezzük a biztonsági rendszer telepítését. Partnerszerviz hálózatunkat folyamatosan bővítjük.

Hány VAM kártyát kapok?

A vásárlónak mindig 2 kártyát adunk, hogy mindkét kulcshoz legyen egy kártya.

Mennyibe kerül a VAM biztonsági rendszer?

Mivel minden jármű összeszerelése egyedi, és minden járműnél más alkatrészek, áramkörök vannak blokkolva, az ár nagymértékben függ magának az összeszerelésnek a hosszától és összetettségétől. Írjon vagy hívjon, szívesen készítünk Önnek  egy személyre szabott ajánlatot.

A VAM rendszerrel eddig még nem találkoztam. Ez egy új biztonsági rendszer?

A VAM biztonsági rendszer több mint 20 éves múltra tekint vissza. Lassan és gondosan fejlesztettük a rendszert, hogy hibátlan legyen és tökéletesen működjön. Magyarországon 2022-től elérhető az EU szabadalom alatt álló VAM biztonsági rendszer.

Mennyi ideig tart a jármű lopásgátló berendezésének beszerelése?

Mivel minden autót mindig egyedi módon biztosítunk, a VAM rendszer telepítési ideje a jármű típusától, a motortól és a felszereltségtől függően változik. Átlagosan 3-4 órát vesz igénybe.

Milyen autókba szerelhető a VAM biztonsági rendszer?

Szinte semmilyen korlátozást nem ismerünk, és szinte minden járműtípusba be tudjuk szerelni a VAM biztonsági rendszert. Az egyetlen korlátozás azokra az autókra vonatkozik, amelyeket 2000 előtt gyártottak, vagy a veterán járművekre, ahol az elektronikus rendszer nem elegendő a VAM rendszer tökéletes működéséhez.

Lehet új autóba lopásgátlót beépíteni? Nem veszítem el a garanciámat?

Rendszerünk telepítése nincs semmilyen hatással a jármű garanciájára. Cégünk szigorúan betartja a fogyasztói szerződésekre vonatkozó jótállási feltételeket, amelyek a 2013. évi V. törvény, vagyis a Polgári Törvénykönyv 6:171 §-ában definiáltak, így a gépjárműben minden általunk érintett alkatrészre átvállaljuk a jótállást. Azonban csak az elektromos berendezések (kábelezés) bizonyos részeibe avatkozunk be, közvetlenül a jármű vezérlőegységeibe, mozgó részeibe vagy karosszériájába soha.

Mennyibe kerül? 

A kalkulátor segítségével a leggyakoribb gépjármű típusokhoz egy körülbelüli árat tudunk adni. Pontos telepítési árért kérjen ajánlatot.

Kattintson ide az előzetes árért: ÁRKALKULÁTOR

Ön is szeretne egy verhetetlen biztonsági rendszert az autójába? Töltse ki űrlapunkat és jelentkezünk a konkrét árajánlatunkkal.

 

Nem kötelező érvényű árajánlat

    Autója védve lesz a tolvajoktól
    VAM biztonsági rendszer
    Autó
    Nem kötelező érvényű árajánlat
    Felett