1269345600480405

Rólunk

Történetünk

A VAM system vállalatot Štefan Vámoš szlovák feltaláló alapította, aki 20 éven keresztül megszakítás nélkül fejlesztette a VAM biztonsági rendszert, így az valóban verhetetlenné vált. A fejlesztésben az egész család segítette, de leginkább fia, Richard, aki jelenleg is vezeti a céget.

Megalakulása óta eltelt 20 év után a VAM rendszer stabil piaci pozícióval és nagy ügyfélkörrel büszkélkedhet.

Ma 14 fős alkalmazotti csapatból áll, és Szlovákiában 3 helyszínen, Pozsonyban, Nyitrán és Kálnán is van kirendeltségünk. Csehországban Prágában és Brünnben nyitottunk telephelyet, és a közeljövőben a Londoni telephelyünket is meg szeretnénk nyitni. Magyarországon az első telephelyünk 2022-ben alakult meg Budapesten.

A mi utunk

A kezdetek során hogy biztosítani tudjuk a biztonsági rendszer első típusának fejlesztését és gyártását, el kellett adni a családi házunk, mellyel mindent erre a célra tettünk fel, mind ezt úgy, hogy előtte nem vállalkoztunk.
1
 
 
1996 ekkor Szlovákiában megnőtt az autólopások száma, és a tulajdonosok a gyártási megoldásokon kívül más biztonsági lehetőségek után is érdeklődni kezdtek. Ebben az időszakban több száz autót biztosítottunk. Néhányat megpróbáltak ellopni a tolvajok, de sikertelenül. Így váltunk ismertté, mint egy igazán verhetetlen biztonsági rendszer.
2
A mi utunk
Autója védve lesz a tolvajoktól

Több mint 30 000
járművet biztosítottunk egyetlen lopás nélkül

A több mint 30 000 jármű közül, amelyekbe a VAM-rendszert telepítettük, eddig egyet sem loptak el. A tolvajok azonban már több mint 500 gépjárműn próbálkoztak feltörni a rendszerünket.

Teherautókba és munkagépekbe is szerelünk VAM védelmi rendszert

VAM rendszerrel bebiztosítjuk a személyi gépjárművét - a rendszert több mint 3000 típusú járműmodellbe tudjuk beszerelni. Szívesen ellátunk VAM védelemmel teherautókat vagy munkagépeket is. Lakókocsi vagy jacht már szintén rendelkezhet VAM rendszerrel!

0%

Nulla akkumulátor fogyasztás

A VAM biztonsági rendszer nulla akkumulátor-fogyasztással rendelkezik. Tehát ha például 2 hétre a reptéri parkolóban hagyja a gépjárművét, akkor az a visszaérkezéskor is gond nélkül beindul.

20 éve a piacon

A VAM rendszer Szlovákiában lett megalapítva, fejlesztve és gyártva. A cég alapítása óta már eltelt 20 év, viszont a VAM rendszert folyamatosan fejlesztjük, ill. bővítjük technológiai újdonságokkal. A VAM család legújabb tagja a progresszív VAMPIRE Lite.

Richard Vámoš

Ön is szeretne egy verhetetlen biztonsági rendszert az autójába? Töltse ki űrlapunkat és jelentkezünk a konkrét árajánlatunkkal.

 

Nem kötelező érvényű árajánlat

    Autója védve lesz a tolvajoktól
    VAM biztonsági rendszer
    Autó
    Nem kötelező érvényű árajánlat
    Felett