1269345600480405

VAM – a feltörhetetlen biztonság autójának!

Még 30 év után is feltörhetetlen ez a gépárművédelmi rendszer. Hogyan lehetséges ez?

Egy gyufásdoboz méretű doboz képes 100%-os védelmet nyújtani bármilyen jármű számára. Olyan, mint egy kulcs: egyszerűen húzza ki a motor leállítása után, és a tolvajoknak esélyük sem lesz a jármű elvitelére.

Európában az utóbbi időben egyre gyakoribbak az autólopások. A romló gazdasági helyzetben az emberek módot keresnek arra, hogy pluszpénzhez jussanak, még ha az illegális is. Az autótulajdonosoknak ezért fokozottan kell vigyázniuk. 

A tolvajok különféle eszközöket használnak, mint például szkennereket, kódolvasókat, diagnosztikai eszközöket és zavarójeleket, hogy segítsék a munkájukat. Ezekkel az eszközökkel pillanatok alatt feltörhetik a járművet anélkül, hogy kárt okoznának vagy nyomot hagynának.

Bár a piacon számos biztonsági eszköz kapható, amelyek átfogó védelmet ígérnek az autónak, ezek többsége csak elektronikus alapon működik. Egy modern mobilalkalmazás, GPS-jel vagy távirányító olyan technológiák, melyekkel szemben a tolvajok könnyedén találnak megoldást.

Ezért lényeges, hogy olyan biztonsági megoldásokat válasszunk, amelyek elektronikus és mechanikus elveken alapulnak. Ilyen például a Szlovákiában kifejlesztett VAMPIRE Lite, amelyet a mai napig egyetlen tolvaj sem tudott kijátszani, több mint 500 próbálkozás ellenére is az elmúlt években.

Mi az a VAMPIRE Lite és hogyan működik?

A VAMPIRE Lite a szlovák VAM system vállalat által fejlesztett riasztórendszer legújabb változata. Egy 7 ponton működő indításgátló rendszer, amely mechanikus kombinációval képes egyszerre 7 alkatrészt blokkolni a járműben, így nyújtva 100%-os védelmet a lopás ellen.

A VAMPIRE Lite az autó következő 7 alkatrészét képes blokkolni:

Motor, kuplungpedál, elektronika, kézifék, akkumulátor, üzemanyagrendszer és az elektronikus motorvezérlő egység.

Speciális kulcs

A rendszer telepítése után, amely legfeljebb 4 órát vesz igénybe, egy speciális VAM kulcsot kap a tulajdonos. Ennek kihúzásával automatikusan lezáródik a gépkocsi kiválasztott alkatrészei, így a jármű mozgásképtelenné válik. A tolvajnak így nincs lehetősége a jármű elvitelére, még akkor sem, ha rendelkezik az eredeti indítókulccsal.

Nincs szükség havi díjra vagy frissítésre

A VAMPIRE Lite egy egyszeri beruházást jelent járműve biztonságának növelésére. Az ország számos pontján – többek között Budapesten, Nyíregyházán, Szombathelyen, Dombóváron és Makón – igényelheti a rendszer telepítését. Kérjen díjmentes árajánlatot a www.vambiztonsag.hu webcímen.

Ön is szeretne egy verhetetlen biztonsági rendszert az autójába? Töltse ki űrlapunkat és jelentkezünk a konkrét árajánlatunkkal.

 

Nem kötelező érvényű árajánlat

    Autója védve lesz a tolvajoktól
    VAM biztonsági rendszer
    Autó
    Nem kötelező érvényű árajánlat
    Felett